gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Hem de viure el moment però encara tindrem dinàmiques complicades"

Joan Carles Oliva ha comparegut, com ja és habitual els dimecres, en sala de premsa.

L'entrenador del Nàstic ha parlat del rival d'aquest dissabte, el Barça B. Oliva sap que serà complicat tenir la pilota però que estan treballant per reduir la possessió d'ells i augmentar la del Nàstic. Segons Oliva han d'aprofitar els errors que el filial pugui tenir i estar afortunats però que sobretot han de plantejar el partit com ho estan fent fins ara.

El tècnic lleidetà opina que la tranquil·litat és relativa però que les victòries donen molta confiança i molts ànims. Oliva ha assegurat que estan vivint un moment dolç però que encara vindran dinàmiques complicades, com els hi està passant als equips de dalt "hem de viure el moment". L'entrenador però ha tornat a insistir que els rivals tenen la sensació de que els grana són competitius i està convençut que treballant molt, són capaços de tirar endavant els partits. 

El tècnic ha dit que la seva feina és intentar que tots els jugadors de la plantilla es sentin útils i que a banda de l'onze titular té un altre equip per competir en qualsevol moment. D'altra banda, també ha fet referència a la feina de la direcció esportiva i ha volgut transmetre el seu suport a Josep Maria Nogués "al nadal va fer una feina espectacular i ara ho està fent igual" ha apuntat.

gimnastic-ucrania