gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Hem merescut guanyar"

Joan Carles Oliva ha comparegut en roda de premsa després de finalitzar el partit al Nou Estadi. El tècnic grana ha volgut destacar la bona dinàmca de l'equip, l'esforç dels jugadors al camp per intentar guanyar el partit, "hem merescut la victòria" ha afirmat Oliva "l'equip s'ha buidat i ha demostrat que sap el què vol. Han treballat al límit". L'entrenador grana ha volgut fer referència als 3 jugadors sortits del filial, Eloy Gila, Álvaro Rey i Albert Virgili, que han jugat avui al Nou Estadi. Segons Oliva, els jugadors tenen un nivell màxim de motivació per ser de la casa "es mereixien estar allà" ha comentat el tècnic.

Oliva ha fet una valoració del partit. Segons l'entrenador, a l'equip se li ha fet difícil la primera part on el futbol era massa directe; d'altra banda, l'equip ha gestionat molt millor la segona part on el Nàstic ha fet mèrits per emportar-se la victòria. D'altra banda, ha comentat que "crec que era tan important guanyar com no perdre, per tal de no donar un estímul al rival". El tècnic ha fet una valoració positiva encara que només hagi estat un punt.

Oliva ha volgut agraïr públicament l'ambient que s'ha respirat aquesta tada al Nou Estadi "ens hem sentit molt còmodes amb el públic, i s'ha merescut l'aplaudiment final que els jugadors i jo hem fet al centre" ha comentat el lleidatà.

gimnastic-ucrania