gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Hem viscut una temporada complicada, però hem sabut gestionar les situacions"

Joan Carles Oliva ha passat aquest migdia per la sala de premsa i ha comentat la situació de tranquilitat que té ara l'equip, un cop l'objectiu de la permanència ha estat aconseguit. "Gaudir d'un entrenament sabent que ja has fet la feina, dóna tranquilitat i felicitat".  El tècnic grana ha volgut transmetre públicament que des del primer dia al Nàstic, ha rebut el suport, la confiança i el recolzament del club.

Segons Oliva, "tots hem viscut una temporada molt complicada, però hem sabut gestionar totes les situacions". Davant les preguntes sobre la propera temporada, Oliva ha comentat que "és massa pressuntuós parlar del nou projecte quan encara estem en l'anterior i amb el terratrèmol del diumenge anterior" ha comentat el lleidatà, però si ha comentat que s'han d'aprofitar les coses bones que s'han fet aquesta temporada per tal d'endegar un projecte per la següent temporada. D'altra banda, també ha afirmat que tenir un filial tan competitiu a la tercera divisió, dóna molta tranquilitat. En aquest sentit, Oliva ha afirmat que la propera temporada, l'equip pot ser més competitiu però que s'ha de tenir paciència i seguir la línea dels fitxatges en el període de Nadal.

Sobre el proper enfrontament contra la Ponferradina, l'entrenador del Nàstic ha dit que l'equip està motivat i anirà a buscar la victòria, també ha afegit que l'onze titular serà una continuitat en relació a anteriors partits.

gimnastic-ucrania