gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: “Ho portem esperant tot l’any”

Joan Carles Oliva ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació. El tècnic espera que la suma d'equip i afició es converteixi en la permanència.

Oliva vol fer retrobar diumenge els seus jugadors amb un estadi ple fins a la bandera per tal de derrotar el penúltim obstacle abans que acabi la lliga. L'entrenador dels tarragonins ha assegurat que porten molt de temps esperant aquest moment i que l'equip ha treballat molt per poder canviar la imatge a casa, i que en aquest darrer tram ho ha aconseguit. El tècnic està convençut que la comunió serà total i que aquest, com el del Betis, són d'aquells partits per guardar i per generar més ambient encara.

Oliva ho té clar i sap què vol diumenge dels seus jugadors. L'entrenador del Nàstic ha assegurat a la sala de premsa del Nou Estadi que el partit contra l'Albacete serà com el que es va afrontar el dia del Betis. "Hi ha d'haver molt de ritme des del xiulet inicial, necessito que tothom estigui al 100 per 100", afirmava Oliva parlant del possible onze titular. L'entrenador grana, afegint el retorn de Mairata, ha explicat que, si pot, repetiria l'alineació que va sortir contra el Betis ara fa quinze dies.

Oliva no ha volgut valorar les paraules dels entrenadors que han opinat de qui jugarà al 100% i qui no. L'entrenador grana es centra només amb la feina del seu equip i adverteix que el futbol dóna moltes voltes, deixant clar que no comparteix els manifestos que han fet alguns assegurant qui voldrien que baixés i qui no.

El tècnic grana ha explicat que durant tota la setmana s'han dedicat a fer sessions curtes i intenses, per tal que l'equip arribi a diumenge  amb les cames fresques. Pel que fa a conceptes, el lleidatà ha assegurat que la plantilla ja té assimilades totes les idees i que l'únic que busca és que flueixin lliurement.

gimnastic-ucrania