gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "La victòria de dissabte ha millorat els ànims dels jugadors"

Joan Carles Oliva ha passat aquest migdia per sala de premsa.

El tècnic grana ha explicat que després de la victòria de dissabte, aquesta setmana l'equip ha treballat amb moltes ganes i il·lusió, i que l'alegria de dissabte es reflecteix en la cara dels jugadors. Oliva ha dit que la plantilla necessitava una victòria i que gràcies a aquesta han millorat els ànims de l'equip. L'entrenador del Gimnàstic creu que, tot i que el panorama continua sent complicat, tots estan més espectants i amb l'il·lusió d'assolir la segona victòria consecutiva.

Respecte a l'arribada de les darreres incorporacions, Viguera i Bergantiños, Oliva ha assegurat que els canvis són benvinguts i que l'equip ha entès que necessitaven reforços per sumar. Oliva ha afirmat que tots dos jugadors s'han integrat perfectament amb la resta de la plantilla i que l'adaptació està sent sencilla. 

L'entrenador del Nàstic també ha parlat sobre Fachan i s'ha sincerat dient que la situació que estava vivint el jugador li feia mal, per això ha dit que sigui quin sigui el futur el francès ha volgut que es reincorporés als entrenaments de grup.

Finalment l'entrenador grana ha assegurat que no li preocupa el rival de dissabte, l'Albacete i ha dit que l'equip viatjarà amb noves sensacions després de guanyar el passat cap de setmana al Valladolid.

gimnastic-ucrania