gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "L’equip va sortir reforçat de Xerez"

Joan Carles Oliva ha comparegut aquest migdia davant els mitjans. 

El tècnic creu que dissabte l'equip ofensivament, va estar millor que contra el Numancia i que va demostrar que pot ser competitiu. Oliva opina que contra el Xerez va ser un bon partit per intentar créixer i millorar a més, ha insitit que es poden treure lectures positives de l'encontre, com la tornada a l'equip de jugadors com Xisco. El lleidetà ha afirmat que l'equip va sortir reforçat de Xerez i això s'ha notat en l'entrenament d'avui, segons el tècnic el millor d'aquesta temporada "avui hem completat la millor sessió a nivell d'intensitat i de treball" ha apuntat. Pel tècnic, s'ha de treballar amb una intensitat superior i això comença pels entrenaments. 

Oliva també ha parlat de les lesions de Mairata i Moran, i de la infermeria en general. En aquest sentit, Oliva ha deixat clar que les úniques lesions que es poden controlar són les musculars, la resta no es pot, i menys quan el jugador es fa mal competint. 

Per acabar, el tècnic lleidetà ha tornat ha dir que l'equip està fent bé les coses però que necessita la primera victòria, i sobretot, netejar la imatge que ha donat en els darrers partits al Nou Estadi. D'aquest manera, ha afirmat que aconseguir una victòria a casa, que suposaria la primera de la temporada, seria molt important.

gimnastic-ucrania