gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "L’únic que m’importa és guanyar"

L'entrenador del Nàstic ha explicat aquest migdia en roda de premsa que l'únic que l'importa és guanyar aquest diumenge a l'Albacete i aconseguir els 3 punts. Ha comentat que només es centra en allò què depén d'un mateix, "allò que depén de mi és fer l'equip el més competitiu possible per afrontar el partit contra l'Albacete, que tinguin la mateixa intensitat, el mateix tarannà i recuperar les sensacions del partit contra el Betis". ha comentat Oliva.

El tècnic grana també ha fet referència al partit que enfronta el Barça B i el Salamanca, i ha afirmat que està convençut que el Barça B sortirà a guanyar el partit, i que el Salamanca haurà d'afrontar un partit complicat contra un rival amb molta qualitat. Oliva també ha volgut comentar que, per tal de no perjudicar cap equip, la competició de lliga de la Segona Divisió hauria de finalitzar al mateix temps que les altres competicions.

Segons Oliva, la plantilla està gestionant la situació molt bé des de fa molt temps, i està convençut de que el partit de diumenge serà un reflex del partit contra el Betis. "Ara tenim 2 valors molt importants, per una banda les bones sensacions que desprén l'equip, i d'altra banda, el fet que juguem a casa davant l'afició" ha destacat el tècnic del Nàstic.

Finalment, Joan Carles Oliva ha volgut transmetre el màxim suport a la família de Xavi Tondo, i ha lamentat profundament la mort de l'esportista.

gimnastic-ucrania