gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "És un partit doblement complicat"

Joan Carles Oliva ha passat aquest migdia per sala de premsa, en la darrera compareixença del tècnic lleidatà abans de l’inici d’aquesta sèrie de tres partits on el Nàstic es jugarà gran part de la salvació. L’entrenador grana ha explicat la progressió que ha tingut l’equip en tota aquesta volta que ell ha estat a la banqueta. Oliva no vol parlar de revenja, ja que “seria massa rancuniós” després de tot el que ha passat pel mig. “l’equip ha progressat, ha millorat molt des d’aquell debut meu i ara està en una situació molt diferent”, ha assegurat el tècnic.

Joan Carles Oliva es vol centrar, única i exclusivament, en el partit del Nou Estadi, sense pensar en el que va passar a Los Cármenes, ni en el nivell que té a casa l’equip granadí, que al seu camp és gairebé inexpugnable. “El Granada ara és doblement complicat, perquè a part de ser molt bo, es juga l’ascens” ha explicat Oliva, que demana paciència als seus i ha recordat la importància de saber passar els moments difícils, “que hi seran”, ha dit. Per altra banda, però ha recordat que el Nàstic també té moltes virtuts i que el Granada també ha de reflexionar sobre les coses que està fent bé els grana. “A més, tenim un premi massa grana en joc per no posar-ho tot”, ha confirmat. Diumenge, els grana tornen a tenir la possibilitat d’encadenar la tercera victòria consecutiva, un fet que no passa a ca Nàstic des de la temporada 2008/09. Aquest és un valor afegit pel tècnic que és més important per la causa, ja que vol dir que l’equip ve fent les coses molt bé últimament. Oliva ha fet incís en la importància que pot tenir en aquestes alçades de la temporada encadenar nou punts consecutius.

Finalment, i pel que fa al tema del retard en els pagaments que va sortir dijous, Joan Carles Oliva s'ha encarregat de tornar a dir que “estic en un club modèlic i on es treballa amb un nivell de professionalitat i rigor molt alt”. El lleidatà no ha volgut donar cap importància al fet i ha assegurat que, a més, la comunicació en el dia és tan fluïda que facilita molt el treball, les situacions i el treball que fa tothom per assolir els objectius. Oliva també ha fet incís en el mateix que havia apuntat Moran, que el grup no ha abaixat el rendiment en cap moment i que el nivell de treball i professionalitat d’aquest vestuari és de deu, a l’igual que el de totes les persones que vetllen per tirar endavant l’entitat.

 

 

gimnastic-ucrania