gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva signa la renovació

Joan Carles Oliva ja ha signat la seva renovació i serà un any més l'entrenador de la primera plantilla del Nàstic. El tècnic lleidatà, que aquest migdia ha segellat de paraula el seu acord amb l'entitat grana, ha passat aquesta tarda per les oficines del Nou Estadi, on reunit amb el president Fernández, el conseller Jordi Virgili, el director general Lluís Fàbregas i el director esportiu Josep Maria Nogués, ha tancat la seva vinculació amb el Nàstic per a la següent temporada.

Fernández, Nogués i Oliva han comparegut després de la signatura a la sala de premsa, on han fet públic l'acord. El president ha felicitat al tècnic per la seva renovació i li ha agraït tot el que ha fet des de la seva arribada a Tarragona. Per la seva banda, Josep Maria Nogués també ha fet incís de la feina feta i ha volgut fer un esment especial a l'enteniment que ha tingut amb el lleidatà des de la seva arribada. El director esportiu, a més, ha desitjat sort i èxits a Oliva en aquesta nova etapa. Finalment, Oliva ha parlat i en primer lloc ha tingut un record per tots els jugadors, de qui ha dit que han estat els autèntics artífex de la permanència. Oliva inicia il·lusionat una nova etapa en el club que el va rebre ara fa sis mesos.

En mitja lliga Joan Carles Oliva ha estat capaç de treure l'equip de la darrera posició i deixar-lo tot el darrer tram de la lliga fora del descens, assolint l'anhelada permanència. Amb el lleidatà el Nàstic va retallar els sis punts que tenia de diferència amb la zona de la salvació i ha assolit uns números de 37 punts en 27 partits, registrant unes xifres com a local que feia temps que no es veien al Nou Estadi. En els 13 partits jugats a casa el Nàstic ha aconseguit 7 victòria, 4 empats i només 2 derrotes, sumant victòries tant importants com la del Betis (líder) i la de la salvació, contra l'Albacete.

gimnastic-ucrania