gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Tots els jugadors estan a un nivell de rendiment molt alt"

Joan Carles Oliva ha passat aquest migdia per la sala de premsa. L'entrenador grana ha explicat que la plantilla està molt endollada, amb molta motivació i entrenant a un ritme molt alt "estan tots amb molta predisposició i m'ho ficaran difícil" ha explicat. Pel tècnic grana el primer objectiu és guanyar aquest diumenge i mantenir o augmentar la distància que tenen amb el Salamanca.

Oliva ha recordat el primer partit al front del conjunt grana que va ser precisament contra el Granada. Per l'entrenador va ser molt dura la golejada que van rebre i creu que diumenge retrobar-se amb aquest equip és un alicient per ell i per tota la plantilla. El lleidetà ha explicat que ara a casa han de guanyar per la importància que tindria una altra victòria.

Oliva també ha analitzat el seu rival i ha assegurat que el Granada té una plantilla molt competitiva, i amb molta qualitat a dalt "sempre juguen ofensivament i no podem baixar el cap en cap moment" ha apuntat. En aquest sentit, l'entrenador del Nàstic creu que han de dificultar el joc individual i aturar les linies de pase per evitar que es sentin còmodes.

El tècnic grana ha afirmat que veu a tota la plantilla a un nivell de rendiment molt alt però que encara és aviat per estructurar l'equip que jugarà contra el Granada. A més, l'entrenador veu com els jugadors que han tingut menys minuts estan molt motivats i aportant a l'equip el plus que volien. Per Oliva el Nàstic té una mica més de marge d'error que el Salamanca i creu que si guanyen diumenge, i ells fallen, mig objectiu estarà assolit.  

gimnastic-ucrania