Oribe salva un punt per La Pobla en el darrer minut davant del Vilanova (2-2)

Pobla i Vilanova han signat taules (2-2) en el duel disputat aquest diumenge. El conjunt del Garraf s'ha avançat gràcies a dos gols de Roberto Camacho, el primer en el minut 2 de joc, i el segon en el 18. La Pobla ha igualat a un en el minut 5, gràcies a un xut des de la frontal obra d'Alfons Serra. La segona part ha estat força dolenta per ambdos equips, i quan tot apuntava que els tres punts volarien fora de casa, en el minut 90 el migcampista Oribe ha encarat al porter del Vilanova i ha establert l'empat a dos definitiu.

La Pobla segueix així sense conèixer el triomf en aquest 2012 i la pròxima setmana visitarà el camp del Masnou. Un partit que no podrà jugar Alfons Serra qui ha estat expulsat amb vermella directa en la recta final del matx.