gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Genuine jugarà contra Osasuna, Rayo i Girona a Mallorca

L’expedició del Nàstic Genuine formada per jugadors tècnics i acompanyants ha marxat cap a Mallorca per jugar aquest cap de setmana la tercera fase de LaLiga Genuine.

L’expedició del Nàstic Genuine formada per jugadors tècnics i acompanyants ha marxat cap a Mallorca per jugar aquest cap de setmana la tercera fase de LaLiga Genuine. A la Ciutat Esportiva Antonio Asensio del RCD Mallorca, que acollirà la competició, acompanyaran a l’equip el president, Josep Maria Andreu; el director general, Lluís Fàbregas i el responsable de màrqueting, José Maria Andreu Solé. Dissabte al matí es farà la cerimònia inaugural i a partir de les 11 hores començarà la primera jornada.

El Nàstic jugarà dos partits dissabte i un diumenge:

Dissabte, 13 hores: CA Osasuna-Nàstic Genuine Dissabte, 19 hores: Nàstic Genuine-Fundación Rayo Vallecano Diumenge, 10 hores: Girona FC-Nàstic Genuine

Després de dues fases disputades a Vila-real i Tarragona, el Nàstic Genuine ocupa la desena posició amb tres victòries i tres derrotes i lidera la classificació del Fair Play, empatat amb el Córdoba CF, amb 169 punts.

La quarta i darrera fase d’aquesta temporada 2017/2018 es jugarà a Vigo entre el 25 i el 27 de maig.

gimnastic-ucrania