Oviedo Moderno 5 – 0 Nàstic (femení)

El femení del Nàstic ha caigut avui per 5 gols a 0 al camp de l'Oviedo Moderno. Les noies d'Ivet Martínez han fet una bona primera part, han pressionat el rival i han disputat la possessió de la pilota però no han acabat de finalitzar les ocasions de gol de les que han gaudit. El primer gol de les asturianes ha vingut al minut 24, fruit d'una jugada de contraatac.

Durant la segona part i amb el 2-0 al marcador, les grana han intentat remontar el partit i buscar l'empat, però durants els últims 10 minuts de partit les asturianes han aprofitat els espais que han deixat les grana i Irene De los ríos ha signat un hat trick que ha donat la victòria definitiva a l'Oviedo.

Després del partit, el tècnic grana ha comentat que "hem de finalitzar les ocasions de gol per no donar avantatges al rival", segons Ivet Martínez aquest partit ha estat molt similar al que van disputar contra el València Feminas, on les grana van fer més que el rival, van tenir més ocasions clares de gol però no van finalitzar les jugades a dalt.

El proper diumenge les grana reben a l'Sporting Club.