gimnastic-banner-the-beat-challenge

P. VELOCITAT | 8 podis als Jocs Escolars

La secció grana de patinatge de velocitat va participar novament als Jocs Escolars 2016. El 30 de gener i el 7 i 14 de febrer, els rollers van competir en la cita celebrada a El Prat de Llobregat.

Un total de 42 patinadors, 17 federats i 25 en promoció, van ser els representants del Nàstic en aquesta competició catalana. Entre els bons resultats aconseguits, en federats cal destacar la 1a posició d’Omar Forcadell en Júnior, seguit de Jan Schmitz. Yolanda Ortiz es classificava 2a en Màster i Ivan Almagro obtenia la 3a posició dels benjamins.

També en federat, Joel Marín i Victor Jordà aconseguien la 4a posició en benjamí i aleví, respectivament, i Ona Rodríguez era 4a en prebenjamí. Pel que fa a promoció, Sam Anguera, Julia Espin i Marina Antón aconseguien la primera posició en Promoció A, Promoció C i Promoció D, respectivament. Mentre que Eric Rodríguez va pujar al segon esglaó del podi en promoció D.

Alguns del patinadors no van poder acabar els Jocs Escolars degut a algunes lesions produïdes per caigudes en les ultimes setmanes, però s’espera que això no impedeixi que continuïn amb l’arrencada de la temporada 2016. La propera cita serà el dia  27 de febrer un altre cop a El Prat de Llobregat, en aquest cas amb la primera jornada de la Lliga Catalana.

gimnastic-ucrania