gimnastic-banner-the-beat-challenge

Patinatge en línia | Cinc podis a la Mitja de Cambrils i ruta de carnaval

La secció grana va participar el passat diumenge en la competició de la Mitja de Cambrils, que des de fa 4 anys també inclou la cursa de 10?km per a patinadors de velocitat. Dels 17 patinadors del Nàstic en diferents categories, es va pujar al podi fins a cinc ocasions.

La secció grana va participar el passat diumenge en la competició de la Mitja de Cambrils, que des de fa 4 anys també inclou la cursa de 10?km per a patinadors de velocitat. Dels 17 patinadors del Nàstic en diferents categories, es va pujar al podi fins a cinc ocasions.

Cal destacar el pòdium en categoria absoluta femení d’Alexandra Palos, que va quedar subcampiona, entrant entre dues joves patinadores del Club Fènix de Pallaresos. Al podi també va pujar el nastiquer Jan Schimntz, fent una gran actuació i entrant primer en sènior masculí i acabant 4t de la general, com també ho feia Rosa Franquet en màster 50.

Per la seva banda, també cal remarcar les bones posicions de Marc Hernández, que va ser 8è de la general masculí, i cinquè en la categoria Màster 40; precedint a Alberto Jimeno, que va ser 6è en M40. Mentre que Judith Peñas va ser 3a en sènior femení, seguida de Laura Lesmes i Lili Camacho, en la mateixa categoria. Finalment, Esther Margalef acabava en segona posició de màster50.

També hi van participar Yolanda Ortiz, Irina Garreta, Margarita Jimenez, Gonzalo Di Paolo, Franco Martinello, Joan Angel Juncosa, Gisela Cortès i Maria Garcia.

Ruta de carnaval

També aquest cap de setmana passat, concretament el dissabte, el Club Gimnàstic de Tarragona i el Club Patí Fènix de Pallaresos van organitzar una ruta de carnaval en patins. Hi van participar més de mig centenar de patinadors vinguts de tot el territori, que disfressats van rodar pels carrers més cèntrics de la ciutat.

Aquest esdeveniment entrava al programa oficial de les festes de carnaval. L’experiència ha estat tot un èxit i s’espera poder repetir-lo els pròxims anys.

 

gimnastic-ucrania