gimnastic-banner-the-beat-challenge

P. Velocitat | El Nàstic present a la Marató Internacional de Madrid

El Nàstic amb 7 patinadores en categoria Màster a la III edició de la Marató Internacional de Madrid celebrada aquest passat diumenge.

El Nàstic amb 7 patinadores en categoria Màster a la III edició de la Marató Internacional de Madrid celebrada aquest passat diumenge.

Pel que fa a la distancia dels 42km, l’Alexandra Palos i la Rosa Franquet han cobert el recorregut amb un temps de 1:38h. Mentre que en la mitja marató, les rollers del Nàstic han estat Ester Margalef, Gisela Cortés, Montse Gavaldà, Maria Garcia i Cristina Miquel, en la que ha estat la seva primera competició.

XXXV Festa del Patinatge

La Federació de Catalana de Patinatge, la territorial de Tarragona, va celebrar el dijous 9 de juny una nova edició d’aquesta cita, la 25a, on es van premiar tots els podis de la temporada anterior en els campionats catalans, nacionals i/o internacionals.

El Nàstic va ser-hi present amb un total d’11 patinadors. Van rebre el Premi al mèrit esportiu de segon nivell en la modalitat de patinatge de velocitat: Oriol Foix, Omar Forcadell, Iñaki Jambrina, Jan Schmintz, Leyre Urbasos, Laura Lesmes, Yolanda Ortiz, Rosa Franquet i Lili Camacho.

El de primer nivell de patinatge de velocitat va ser per Alexandra Palos. Mentre que Alex Toro va rebre el premi de segon nivell en la modalitat de freestyle.

gimnastic-ucrania