gimnastic-banner-the-beat-challenge

P. VELOCITAT | Jocs Escolars al Nàstic i cursa del Mistos

Per quart any consecutiu, el Pavelló del Nàstic es va tornar a omplir de petits patinadors per celebrar la primera fase dels Jocs Escolars de Tarragona.

Per quart any consecutiu, el Pavelló del Nàstic es va tornar a omplir de petits patinadors per celebrar la primera fase dels Jocs Escolars de Tarragona.

La jornada celebrada el passat diumenge va reunir a més de 60 nens de nou escoles del territori que van competir en les diferents modalitats de patinatge de velocitat. Durant la tarda van disputar, per categories, dues curses, una de llarga i una altra de curta. Al descans es va poder gaudir d’una exhibició de freestyle per part de l’equip de competició del Nàstic que està entrenant per presentar-se per primer cop als campionats de Catalunya d’aquesta modalitat.

A l’entrega de premis i va assistir Josep Francesc Ferrer, vicepresident del Club. La propera cita serà el 15 de maig al mateix pavelló, on es disputarà la segona jornada.

Primera cursa del Mistos a Barcelona

El passat diumenge al matí es va disputar la primera cursa del Mistos, amb un recorregut de 10km i 21km en patins pels carrers de la ciutat catalana.

En aquesta estrena de la cursa s’hi van presentar un centenar de patinadors de tota Catalunya, a partir dels 14 anys. Els representants del Nàstic van ser la Leyre Urbasos, que va obtenir l’or en categoria infantil femení federats, i l’Omar Forcadell, que va aconseguir la tercera posició en sènior i 13è de la general. Tots dos van realitzar un gran paper en aquesta primera edició de la cursa, esperant que es realitzin properes edicions per seguir donant a conèixer el patinatge de velocitat per tot el territori català.

La cursa del Mistos ha estat organitzada pel Club Patí Barcelona i compta amb la col•laboració de la Federació Catalana de Patinatge.

gimnastic-ucrania