gimnastic-banner-the-beat-challenge

P. VELOCITAT | Participació grana als campionats d’Espanya

Tres rollers grana van ser el representants del Nàstic en els campionats d'Espanya de Pista a València disputats el passat cap de setmana. Tot i l’esforç en una cita tan exigent, Oriol Foix, Leyre Urbasos i Judit Peñas no van poder estar entre els millors classificats.

Tres rollers grana van ser els representants del Nàstic en els campionats d’Espanya de Pista a València disputats el passat cap de setmana. Tot i l’esforç en una cita tan exigent, Oriol Foix, Leyre Urbasos i Judit Peñas no van poder estar entre els millors classificats.

L’aleví Oriol Foix va competir  per primer cop en els campionats d’Espanya. El jove patinador va disputar els 300 metres esprint, els 1500 m. en línia i els 3000 punts. Leyre Urbasos, en infantil, va córrer els 3000 en puntuació, on no va passar a les semifinals per ben poc. Mentre que en la cursa dels 5000 metres eliminació, la grana no es va poder classificar a causa d’una caiguda. Per la seva banda, Judith Peñas, en juvenil, va participar en els 1000 metres esprint i els 10000 m. eliminació. La patinadora va competir per primer cop en una cita estatal.

Les proves de diumenge, de juvenils i infantils, no es van poder córrer a causa de la pluja.

La joventut del patinatge de velocitat del Nàstic fa que a nivell estatal sigui molt complicat obtenir bons resultats, tot i això, cal destacar que a nivell autònomic està sumant molts triomfs i podis en les darreres campanyes. La secció continuarà treballant per seguir participant en aquests esdeveniments i millorar els resultats.

gimnastic-ucrania