gimnastic-banner-the-beat-challenge

"Pack 6 granes"

El Gimnàstic de Tarragona SAD llença una promoció especial per als aficionats del Nàstic que encara no són socis. Des d’avui i fins el diumenge, el dia del Nàstic – UE Cornellà, els nous socis podran gaudir dels 6 avantatges que ofereix aquesta nova campanya.

L’entitat grana treu aquesta iniciativa per incrementar la seva massa social i el nombre d’aficionats al Nou Estadi. Els socis que s’adhereixin a la promoció podran gaudir de les 6 accions que ofereix el “Pack 6 granes”; un berenar al museu amb el president, l’entrenador i els capitans de l’equip gentilesa de Fleca Flaqué; el viatge i l’entrada gratuïta per assistir el partit entre l’Espanyol “B” i el Nàstic de la jornada 12; un dinar o sopar gratuït per a una persona al Restaurante Castillo de Javier (menú del 25è aniversari); entre tots els nous socis de la promoció es sortejaran 4 llotges amb capacitat per a 8 persones per a presenciar el Nàstic – UE Cornellà d’aquest diumenge; també, una ampolla de cava Adernats; i, finalment, una entrada gratuïta, a la mateixa zona del camp on el soci s’hagi abonat, pel Nàstic – UE Cornellà.

Aquesta promoció és vàlida per a qualsevol zona del camp: Tribuna (200€), Preferent (140€) i Gol (90€). Els abonaments es formalitzaran a les oficines del club i s’ofereix la possibilitat d’abonar l’import íntegre en un sol pagament, o fraccionar-lo en dos terminis (el primer a l’hora de realitzar l’alta, amb efectiu o Visa; i el segon el 01/12/14, amb domiciliació bancària).

D’altra banda, l’entitat grana preveu presentar una nova campanya per a premiar la fidelització dels socis que, any rere any, segueixen abonats al Nàstic.

Recordem que l’horari d’oficines és de dilluns a divendres, de les 9.00 a les 13.30h i de les 16.00 a les 19.00 hores. El diumenge (partit: Nàstic – UE Cornellà), les oficines obriran a partir de les 15.00 hores i fins a la mitja part de l’enfrontament.

Nota: El sorteig de les 4 llotges es farà el divendres a la tarda. Per tant, els que s’abonin el diumenge no tindran aquesta possibilitat.

gimnastic-ucrania