gimnastic-banner-the-beat-challenge

Padró i Família col·labora amb el Nàstic

Nou membre del Club Empresa

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i Padró i Família, bodega referent del territori i amb experiència en el sector del vi des de 1886, signen un acord de vinculació pels propers tres anys.

L’empresa de Bràfim suma esforços i s’adhereix al Club Empresa del Gimnàstic de Tarragona amb l’amplia trajectòria que la caracteritza. De fet, la història de Padró i Família es remunta al 1886, quan la bodega va ser fundada pels dos germans Joan i Daniel Padró Valldosera, coincidint així amb la fundació del Club Gimnàstic de Tarragona.

Aquesta relació s’han encarregat de rubricar-la el gerent de Padró i Família, Ernest Padró; i el president de l’entitat grana, Josep Maria Andreu, sobre la mateix gespa del Nou Estadi. En les properes setmanes, les dues parts impulsaran accions i nous productes per anar de la mà en el territori tarragoní.

Padró i Família pertany a la Denominació d’Origen Tarragona, la més antiga de Catalunya, àrea geogràfica on es troben les seves vinyes i el celler. Ja en l’època romana eren apreciats els seus vins que s’exportaven a Roma.

La història de Padró i Família s’escriu al llarg de cinc generacions, en què el treball i la dedicació dels avantpassats perdura fins a dia d’avui. Ara, és la nova generació qui afegeix els nous coneixements i els aplica en l’elaboració del vi i la cura de la vinya. A més de les nombroses i importants varietats de vi, en els últims anys, Padró i Família també ha creat el seu propi vermut.

gimnastic-ucrania