Palamós 1 Nàstic 2

El Nàstic ha derrotat per 2 a 1 al rival de més entitat que fins el moment ha tingut a la pretemporada. Luis César ha fet sortir d'entrada els jugadors que ahir van començar a la banqueta en el municipal de Reus. D'aquesta manera el tècnic gallec ha alineat d'entrada a Rubén a la porteria; Rico, Ousmane, Mairata i Mingo en defensa; Medina, Seoane i  Juste al mig del camp; i Vicente, Álex Cruz i Gila a la davantera. Els grana han estat els grans dominadors dels primers 45 minuts, tant pel que fa ocasions com pel que fa al control de la pilota. Ja en el minut 2 Eloi Gila ha marcat pels tarragonins, però l'àrbitre ha anul·lat la jugada per fora de joc. Només 4 minuts després el jugador local Xavi ha engaltat un fort xut des del mig del camp que ha entrat per l'escaire de la porteria de Rubén Pérez. Mitjançant les internades de Vicente i Álex Cruz, i ajudats per la mobilitat de Gila, el Nàstic ho ha seguit provant, però Mairata a la sortida d'un córner qui ha aconseguit l'empat. Abans del descans Fernando Seoane ha vist la primera targeta groga pel Nàstic.  En aquests primer 45 minuts la pluja ha visitat intermitentment l'estadi gironí del Palamós.

A la segona meitat ha entrat Moragón, que ha substituït Rubén a la porteria. En la segona jugada de la represa el Nàstic ha estat a punt de tornar a marcar. Primer Vicente ha estavellat la pilota al travesser i en el refús Álex Cruz ha fet lluir el porter local. Ja en el minut 15, Luis César ha fet entrar a la resta dels convocats. En el minut 33 de la segona Rubén Navarro ha fet el segon dels grana al transformar una falta directa.

Amb aquesta victòria el Nàstic tanca el cinquè amistós de la pretemporada. El proper partit serà diumenge al Miniestadi contra el Barça Atlètic, el primer rival de Segona A d'aquesta pretemporada.