gimnastic-banner-the-beat-challenge

Paradox Interactive es suma a l’equip femení 2022-2023

Nou main sponsor grana
Les dues capitanes (d'esquerra a dreta): Vero i Anaïs

Les dues capitanes (d’esquerra a dreta): Vero i Anaïs

El Gimnàstic de Tarragona i Paradox Interactive amplien la col·laboració per aquesta nova temporada amb el compromís de créixer conjuntament en la formació i la metodologia del futbol, tant en l’àmbit social com esportiu.

Cal recordar que el curs passat Paradox Interactive es va sumar com a patrocinador principal de tots els equips que conformen el Planter Grana. Després d’una temporada exitosa dels equips de la base, a nivell de formació i de resultats, l’empresa sueca amplia el seu suport i també patrocinarà el primer equip femení a la Segona Divisió 2022-2023.

Sobre Paradox Interactive

Paradox Interactive és una empresa líder en el sector dels videojocs a nivell mundial. És coneguda per jocs com Cities: Skylines, Europa Universalis i Crusader Kings.

Amb una posició sòlida a tota la cadena de valor i una comunitat gran i compromesa, Paradox Interactive està ben posicionada per treballar amb els millors desenvolupadors i distribuïdors de tot el món. Les vendes de Paradox són principalment digitals i majoritàriament per a plataformes de PC i consoles.

Paradox és una empresa polifacètica, però el seu èxit es basa principalment en tres components:

  • Experiències de joc interminables i desafiants.
  • Un entorn de col·laboració per a les persones que creen i venen els seus jocs.
  • Comunitats sòlides amb diàleg directe entre jugadors.
gimnastic-ucrania