Participació grana a les 24h Roller Tour de Calafat

La secció de patinatge del Nàstic va participar per tercer any consecutiu en una nova edició de les 24h Roller Tour. Els grana van competir amb 36 patinadors del club, dividits en 6 equips i aconseguint un total de 4 medalles.

El mític Circuit de Calafat va acollir aquesta cursa el passat cap de setmana, prova que alberga les modalitats de resistència i fons de 6, 12 i 24 hores. Un total de 600 patinadors i patinadores van prendre part en aquesta cita anual, que enguany ha celebrat la sisena edició. La competició es va iniciar el dissabte a les 16h, sota un sol radiant i una calor sufocant, que va acompanyar als esportistes durant tot el cap de setmana.

A les 24h Roller Tour, prova amb constants relleus, es van presentar equips professionals, amb la intenció de guanyar la cursa, com també amateurs, amb l’objectiu de finalitzar-la. La secció grana va competir amb el nom de “Nàstic A Full” en la prova més dura, les 24h, amb un equip mixt compost per infantils, juvenils i juniors. Iñaki Jambrina, Omar Forcadell, Jan Schmintz, Júlia Juncosa, Alba Oyonate, Núria Hernandez, Judith Peñas, Ruben Martín, Enric Ros, i l’entrenadora Alexandra Palos, van aconseguir la medalla de bronze en la categoria 10 mixt, amb un total de 617,5 km recorreguts.

L'equip “Nàstic Fast” participava en la categoria de 8 patinadors mixt, assolint un nou bronze i amb un total de 513,5 km patinats. L’equip el formaven Marc Hernández, Gonzalo Di Paolo, Irina Garreta, Rosa Franquet, Marga Jiménez, Alfredo Uruen, Susana Castañeda  i Yolanda Ortiz. En la mateixa categoria també hi participava l'equip “Nàstic Furius”, el qual va completar la prova en 448,5 km i assolia la 5a posició. En aquest cas, els integrants eren Iban Foix, Oriol Foix, Begoña Gonzalbo, Neus Gimenez, Montse Gavalda, Pedro Mauricio, Anabel Yuste i Ignasi Anguela.

En categoria duo hi participava el “Nàstic Rufus”, compost pel matrimoni Olga Fusté i Joan Rosa, que van aconseguir la plata amb un total de 297,75 km.

Mentre, en la categoria de 12h va participar l'equip “Nàstic Roller Maniacs” (Victor Jordà, Adriana De Andrade, Jose Martinez, Maria Garcia, Cristina Escarré i Alvaro Morcillo), compost per tres adults i tres infants, els quals s'estrenaven en aquest tipus de prova, quedant sisens amb un total de 204 km patinats.

Finalment, a la de 6 hores, el duo “Nàstic Mini”, format per Joel Martín i Gerard Ros, de 10 i 11 anys, va assolir la segona posició amb un total de 94km.