gimnastic-banner-the-beat-challenge

Participació del Nàstic en la inauguració de LaLiga Genuine Santander 18/19

Representació institucional i esportiva de l’equip Genuine del Gimnàstic de Tarragona s’han desplaçat fins a Madrid en la jornada d’avui per participar en la inauguració de la segona edició de LaLiga Genuine.

Representació institucional i esportiva de l’equip Genuine del Gimnàstic de Tarragona s’han desplaçat fins a Madrid en la jornada d’avui per participar en la inauguració de la segona edició de LaLiga Genuine.

En aquesta presentació s’ha fet oficial la incorporació del Banco Santander, igual que la màxima divisió del futbol nacional, anomenant-se LaLiga Genuine Santander.

Lluís Fàbregas, director general grana i Jose Maria Andreu Solé, director de Màrqueting i Patrocinis de l’entitat, juntament amb els capitans Rubén Almazán i Álvaro Cano han estat els encarregats de representar al Gimnàstic de Tarragona en la presentació a la mateixa seu de LaLiga.

Rubén i Álvaro, acompanyants de Javier Tebas, president de LaLiga; i Rami Aboukhair, Conseller delegat del Banc Santander a Espanya, han donat el tret de sortida a una competició molt esperada per al Nàstic, club impulsor de la competició; així com també per a LaLiga, clubs, aficions, familiars i amics de tots els nois i noies que “comparteixen abans que competeixen” a LaLiga Genuine Santander. Cal mencionar que en aquesta segona edició competiran 30 equips en les quatres fases previstes, dividides en sis seus. Tarragona acollirà la fase inaugural, després que LaLiga anunciés que serà seu permanent en les properes edicions.

La cloenda de l’acte ha servit per fer entrega de la pilota oficial Nike a tots els clubs participants, la qual servirà per viure l’emoció i els gols de la competició Genuine 2018-2019.

Recordem que Tarragona viurà entre el 16 i el 18 de novembre l’estrena de la temporada 2018/2019 de LaLiga Genuine. La inauguració es farà al Nou Estadi de Tarragona el divendres 16 de novembre. Serà el tret de sortida a una competició que visitarà enguany Córdoba, A Coruña, Madrid, Los Ángeles de San Rafael (Segovia) i València. En total seran sis seus per a jugar quatre fases.

A la inauguració de Tarragona (16-18 de novembre) i la clausura a la Ciutat Esportiva del València CF (14-16 juny) hi participaran els 30 equips, mentre que a la segona i tercera fase la competició es dividirà en dues seus amb 15 equips cadascuna. La segona fase tindrà com a amfitrió el Córdoba CF (18-20 gener) i el RC Deportivo (1-3 febrer) i la tercera fase el Rayo Vallecano (5-7 abril) i el l’Atlético de Madrid (26-28 abril), que acollirà els partits a Los Ángeles de San Rafael (Segovia).

La temporada passada el Nàstic Genuine, que ja ha començat els entrenaments a les instal·lacions del club els dilluns a les 17.30 hores, va quedar segon en la classificació del Fair Play només per darrera de l’Athletic Club, mentre que a la classificació esportiva va acabar en setzena posició.

gimnastic-ucrania