gimnastic-banner-the-beat-challenge

Partit complicat pel Juvenil A

Els de Manel Cazorla es desplacen a Saragossa per enfrontar-se al Juvenil A del Real Zaragoza, un dels equips més en forma de la categoria.

Els grana, intentaran sumar en un desplaçament molt complicat i és que els locals arriben en molt bona dinàmica al partit, després de sumar una important victòria al camp de la Damm. A més, el fet de jugar en un camp de gespa natural, i l’habitual vent a la ciutat esportiva manya, suposaran un handicap pels tarragonins, si bé, com el seu mateix tècnic explica, diumenge això no els serveix d’excusa.

“Sabem que serà un partit complicat, ells estan a un gran nivell i venen d’un gran resultat al camp de la Damm. A més, a casa són molt forts, haurem d’adaptar-nos molt ràpid a la gespa natural per buscar ser els protagonistes i imposar el nostre joc. Fa dies que treballem molt bé, els resultats no ens han acompanyat però la feina hi és i segur que al final las victòries arriben. Hem de millorar de cara a porteria, ens cal més encert en els metres final per culminar en gol les bones accions ofensives que trena l’equip. Diumenge sortirem a per totes i esperem poder tornar a Tarragona amb algun punt”.

gimnastic-ucrania