gimnastic-banner-the-beat-challenge

Partit x la Solidaritat al Nou Estadi

Aquest diumenge 19 de desembre el Nou Estadi serà escenari de la 4a edició del Partit x la Solidaritat, organitzat per l'Ajuntament de Tarragona i el Nàstic. Partit x la Solidaritat és un triangular que es celebra cada any per les festes nadalenques amb un objectiu solidari. L'edició d'enguany tornarà a reunir membres de l'Ajuntament de Tarragona, del Nàstic i un combinat de la premsa tarragonina. 

El president del Gimnàstic de Tarragona SAD, José Maria Fernández, el regidor d'esports de l'Ajuntament de Tarragona, José Cosano, el gerent del patronat d'esports de l'Ajuntament i membre del Consell d'Administració del Nàstic, Ramon Cuadra i el responsable de l'àrea social del club, Jordi Ruiz, han comparegut aquest matí en roda de premsa per presentar les samarretes de la jornada.

José María Fenández ha agraït la participació de tots els participants i ha destacat que "aquesta és una mostra més de com el futbol i l'esport ajuden a la societat". José Cosano ha comentat que "és preciós fer una activitat així que aplegui a la ciutat i puguin participar en una activitat solidària com aquesta".

El torneig serà un triangular entre periodistes, polítics i el Nàstic i el Síndic de Greuges arbitrarà el partit. D'altra banda, ha destacat que l'entrada tindrà un preu simbòlic de 3€ i els recursos econòmics aniran destinats dins la Marató de TV3 que aquest any està dedicat a les lesions medulars i cel·lulars adquirides. A les 10h començarà el primer partit que enfrontarà membres de l'Ajuntament i premsa, a les 11h s'enfrontaran el combinat de premsa amb el Nàstic i, finalment, l'últim partit serà entre membres de l'Ajuntament i el Nàstic.

gimnastic-ucrania