gimnastic-banner-the-beat-challenge

Partits destacat del cap de setmana

Partits destacats del #PlanterGrana pel cap de setmana.

Partits destacats del #PlanterGrana pel cap de setmana.

CADET B

Els de Dani Rubio visiten el sempre complicat estadi del Vilar de Valls on diumenge, a les 12 hores, juguen contra els locals. Serà un partit interessant on els dos equips buscaran els 3 punt per allunyar-se dels llocs perillosos de la taula. Els locals intentaran pressionar i imposar el seu físic davant el nostre Cadet de 1r any.

CADET D

Els de Javi López, després de dos derrotes contra els primers classificats de la lliga, s’enfronten al Turó, un rival de la seva lliga. Els grana buscaran de nou sumar tres punts per tornar a la dinàmica positiva de resultats. El partit es disputa el dissabte a les 12 hores.

INFANTIL B

Els d’Eder, tenen un derbi davant Cambrils Unió, on serà important treure 3 punts per recuperar sensacions després de la dura derrota davant el Barça. Els grana volen deixar enrere el partit de la setmana passada quallant un gran matx. La victòria serviria als nostres per posar terra pel mig amb els equips de la part baixa de la taula.

ALEVÍ A

Súper derbi davant l’Aleví del Reus. Dissabte,  a les 9 hores, es decidiran gran part de les possibilitats d’optar a la lliga. Els roig i negres arriben a l’enforntament com a líders, amb el Nàstic a 3 punts. Els de Pol aniran a per totes, segur, per tal d’aconseguir la victòria i deixar obert el campionat fins al darrer instant.

BENJAMÍ C

Els de Sergi juguen un interessant partit a Valls, el dissabte a les 11 hores. Serà un matx molt atractiu amb dos equips de la part alta de la classificació en que els nostres intentaran competir al màxim per fer un bon partit.

PREBENJAMÍ E

Els de Jaume Navarro, reben als Amics i Veterans dels Pallaresos. Els prebenjamins sortiran a competir i seguir amb la seva bona evolució. El partit es disputarà el dissabte a les 9 hores al Nàstic.

gimnastic-ucrania