gimnastic-banner-the-beat-challenge

Partits destacats del #PlanterGrana

Partits destacats del cap de setmana dels equips del planter grana.

CADET B

Els de Dani Rubio, després de dues victòries seguides que han allunyat a l’equip de la part baixa, reben al Cornellà B diumenge a l’annex a les 15 hores. L’equip barcelonès està situat tercer a la taula. S’espera, per tant, un partit dur pels nostres que busquen la victòria per consolidar-se a la part alta i optar als sis primers llocs de la classificació.

INFANTIL D

L’equip del planter grana, dirigit per l’Aleix Galan, juguen dissabte al camp del Reddis. Després de patir la primera derrota de la lliga la setmana passada, els joves infantils volen guanyar abans de l’aturada de Setmana Santa i acostar-se al títol de campió del seu grup.

INFANTIL F

Els fenómenos d’Alberto i Victor reben diumenge al At. Roda Bara, equip de la part mitja alta de la taula. Els nostres voldran allargar l’espectacular ratxa de set setmanes sense perdre i fet que els permet lluitar pel tercer lloc de la seva lliga, tot i ser tots jugadors de primer any.

ALEVÍ B

El nostre aleví de primer any, dirigit per Òscar Lahoz, rep dissabte a un dur rival com és l’Hospitalet de l’Infant A. Dissabte a les 14.15 hores buscaran la victòria per deixar encarrilada la participació dels alevins al prestigiós “Mundialito” de Cambrils.

BENJAMÍ B

Els de Chema i Ramon, juguen dissabte a les 11 hores el clàssic davant del Benjamí B del CF Reus. Els locals busquen la victòria, en la que serà la seva última oportunitat per enganxar-se a la lluita per ser campió de lliga. Els nostres, que arriben líders, voldran donar un cop sobre la taula a Reus i deixar una gran imatge com és habitual.

gimnastic-ucrania