gimnastic-banner-the-beat-challenge

Partits Planter Grana (10 i 11 de febrer)

La competició de futbol base s’atura en motiu del Carnaval, però diferents equips del Nàstic jugaran tornejos o faran trobades arreu del territori català.

La competició de futbol base s’atura en motiu del Carnaval, però diferents equips del Nàstic jugaran tornejos o faran trobades arreu del territori català.

Dissabte, a les instal·lacions del Nàstic, es farà una trobada d’equips de l’escola amb el Jesús i Maria. Hi participaran 2 equips prebenjamins, 2 benjamins i 2 alevins.

El prebenjamí A estarà present a la Trobada que organitza el CDC Torreforta.

Els equips Benjamí A i Benjamí D es desplacen a Sant Cugat per participar en el torneig solidari Fundació Vicente Ferrer, que organitza el Sant Cugat FC amb l’objectiu de recaptar fons per al Campus Sant Cugat-Índia.

Aquest cap de setmana també es jugarà el Torneig dels Pallaresoso on participen l’Aleví  D (diumenge) i l’Infantil C (dissabte) .

L’Aleví C té la primera fase de la Copa Atlas Energia que es juga a La Floresta:
Divendres, 20.30 hores: Gimnàstic-CF Vila-seca
Dissabte, 10 hores: Gimnàstic-Hospitalet Infant
Dissabte, 12.30 hores: Gimnàstic-Base l’Arboç

L’Aleví A juga la Fase Catalana de la Danone Nations Cup, després de superar la primera fase disputada a les Terres de l’Ebre. La competició és dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque del RCD Espanyol. Els seus partits són els següents:
9.30 hores Gimnàstic-Palamós CF
10.50 hores CE Sabadell – Gimnàstic
12.10 hores Gimnàstic – CF Balaguer
El primer classificat de grup jugarà una de les finals. Els guanyadors de les dues finals jugaran la Fase estatal de la competició.

L’Infantil B anirà fins a Lleida per participar dissabte en el VII Torneig infantil President Ramon Farrús, organitzat per l’Atlètic Segre. El Nàstic n’és l’actual campió i també participen CD Castelló, Reus Deportiu, CD La Floresta, CE Manresa, CF Igualada, JabacTerrassa i l’organitzador, Atlètic Segre.

L’únic equip que tindrà competició oficial és el Juvenil A que rep dissabte al Manacor.
Juvenil A – Manacor
Dissabte 10-02-2018 16:30 Inst. Gimnàstic Tarragona

gimnastic-ucrania