gimnastic-banner-the-beat-challenge

Pas enrere cap a la permanència (Tennis taula)

El conjunt grana perd a casa per 3-4 davant Els Amics de Terrassa i es compliquen seguir un any més a la 1a Nacional. Aquesta derrota per la mínima trenca la ratxa de dues victòries consecutives i fa que el Nàstic quedi a dues victòries de la permanència, a falta de quatre jornades per disputar. L’infantil Enric Rodríguez va cobrir la baixa d’Alfredo, que es perd el que resta de temporada.

Els tarragonins van sortir a per la victòria des del primer punt, aconseguint estar per davant en el marcador. Xavi Vizcaino avançava els locals després de guanyar per 3-0 a Oscar Campos (1-0). El mateix resultat es donava a favor del visitant Ignasi Martínez, que guanyava a l’Enric Rodríguez (1-1). Marc Lari s’imposava per 3-1 a Andrés Tarrassó (2-1). Novament empatava el base dels egarencs, guanyant per tres jocs a Vizcaino (2-2). Lari tornava a guanyar, en aquest cas a Campos (3-2). Dani Rodríguez va fer un bon joc davant Tarrassó, tot i no ser suficient (3-3). El partit de dobles va ser el que va decidir l’enfrontament. Després d’un joc molt igualat, Lari i Vizcaino no van poder imposar-se a Martínez/Campos, que guanyaven per 9 a 11 i tancaven el matx (3-4).

El Nàstic encara té possibilitats d’aconseguir la permanència, tot i que depèn de resultats de tercers. La propera jornada es desplaçaran a la pista del Vic, el tercer classificat.

Mentre, els resultats de les lligues provincials van ser:

Preferent ‘A’ (Guillem, Senén i Josep) 3 – 4 Reus Deportiu

Preferent ‘B’ (Ferran, Jordi i Cuqui) 6 – 0 Almoster

Propera jornada:

Preferent ‘A’ vs Tortosa

Preferent ‘B’ vs Lira ‘A’

 

Primera:

Primera ‘C’ (Carlos, Josep i Jaume) 5 – 1 Amposta

Propera jornada:

Primera ‘C’ vs AEC Reus

 

Tercera ‘D’ (Sascha, Luis i Ivan)  6 – 0 Ganxets ‘B’

Propera jornada:

Tercera ‘D’ vs Els mets ‘B’

gimnastic-ucrania