gimnastic-banner-the-beat-challenge

Patinatge en línia | 13 podis en els Campionats de Catalunya

La secció roller del Club Gimnàstic va participar aquest diumenge passat en els Campionats de Catalunya de circuit amb un total de 23 patinadors.

La secció roller del Club Gimnàstic va participar aquest diumenge passat en els Campionats de Catalunya de circuit amb un total de 23 patinadors.

La cita es va iniciar a les 9 hores a la zona del Tecnoparc de Reus, on es van veure múltiples curses de velocitat i de fons, aplegant els millors patinadors i patinadores de Catalunya. Aquest esdeveniment el va organitzar la Fecapa, el Club Patí Fènix d’Els Pallaresos i l’Ajuntament de Reus.

El Nàstic hi va participar amb un total de vint-i-tres patinadors, des de la categoria mini fins a la màster. En categoria prebenjamí, Carla Plana va ser segona en la prova de “volta al circuit”, i en masculí, Alex Farré va pujar al tercer esglaó del podi fins en dues ocasions. Mentre que en categoria benjamí, la jove patinadora Júlia Espín es va proclamar campiona en les dues proves disputades, així com Ona Rodríguez, que va ser tercera en les mateixes.

En categoria infantil femení, Laura Lesmes va pujar a podi en tercera posició. I en categories màster, Lili Camacho va ser sots-campiona en màster 30; pel que fa a màster 40, Alexandra Palos va assolir la plata, seguida de la seva companya Maria Garcia, que va ser tercera. Finalment, en màster 50, Esther Margalef es va proclamar campiona i en el segon lloc l’acompanyava la també grana Rosa Franquet.

A més a més, pel Club Gimnàstic també hi van participar: en mini, Aleix Pàmies; en prebenjamí, Paula Espin, Júlia Torres, Ainoa Martín i Nicole Puig; en benjamí, Adriana d’Andrade; en aleví, Joel Martin i Jose Martínez; en aleví femení, Carla Farré; en juvenil, Judith Peñas; i en màster, Gonzalo Di Paolo, Marc Hernández i Alberto Jimeno.

Cal destacar les bones actuacions dels patinadors tarragonins que, poc a poc, es van fent un nom en el patinatge en línia català.

gimnastic-ucrania