gimnastic-banner-the-beat-challenge

Patinatge en línia | 15 medalles a la Cursa dels Mistos

La secció del Club Gimnàstic es va desplaçar fins a Barcelona per participar a la 2a Cursa dels Mistots, una fita novell en el calendari roller, però que congrega més de 250 patinadors. Els grana van tornar a Tarragona amb 15 medalles.

La secció del Club Gimnàstic es va desplaçar fins a Barcelona per participar a la 2a Cursa dels Misots, una cita novell en el calendari roller, però que congrega més de 250 patinadors. Els grana van tornar a Tarragona amb 15 medalles.

La cita celebrada el passat diumenge va estar organitzada pel Club Patí Barcelona i els patinadors participants van poder competir en les proves de 21?km, 10?km i 5 km en circuit urbà. Els velocistes del Nàstic van aportar 24 patinadors a la competició, entre les categories de mini a màster, fent una gran actuació i pujant fins a quinze ocasions al podi.

En els 5 km, cursa destinada a patinadors fins a categoria infantil, els resultats més destacats ven ser de Júlia Espín, que va fer l’or en categoria benjamí federats; seguida d’Ona Rodríguez, que va quedar 3a en la mateixa categoria; i Laura Camila Lesmes, que en infantil federat també va ser or. En categoria prebenjamí federat, la plata va ser per a Paula Espín; seguida de Carla Plana, que va quedar tercera; i també en tercera posició es classificava Jose Martínez, en aleví federats. També en la mateixa cursa, però en competició popular, la medalla d’or va ser per a Dana Giralt, en aleví; seguida de Micaela Puig, que va ser plata. Eric Rodríguez va ser primer en infantil popular.

Menter que en la distància més llarga, la cursa dels 21?km, l’or va ser per a Alexandra Palos en màster40; seguida de Yolanda Ortiz, que va ser 3a en la mateixa categoria; Lili Camacho va ser plata en màster30; i Rosa Franquet aconseguia la 3a posició en màster50. També va ser plata Jan Schmitz en categoria júnior i Núria Hernández bronze en infantil, tots ells en categories de federats.

També van participar en la cursa de 5 km: Nicole Puig, Adriana d’Andrade, Àlex Farré i Carla Farré. En la de 21 km: Omar Forcadell, Irene Chivite, Ester Margalef, Gisela Cortés, Álvaro Morcillo i Gonzalo Javier Di Paolo.

Paral·lelament, durant la jornada matinal celebrada a Barcelona, es van realitzar activitats vinculades al Roda Barcelona; la festa de les rodes organitzada per la Federació Catalana de Patinatge i l’Ajuntament de Barcelona. En aquest apartat, l’equip de freestyle grana el van composar Judit Peñas, Lidia Latre i Álvaro Morcillo, que van participar en diverses activitats i exhibicions, conjuntament amb altres clubs de Barcelona.

gimnastic-ucrania