gimnastic-banner-the-beat-challenge

Patinatge en línia | Copa d’Espanya Freestyle 2017

El Club Gimnàstic de Tarragona organitzarà per primer cop la segona fase de la Copa d’Espanya de Freestyle 2017. El dissabte i diumenge, el Pavelló del Club acollirà aquesta prova nacional amb la participació de 118 patinadors amb gran nivell de Freestyle.

El Club Gimnàstic de Tarragona organitzarà per primer cop la segona fase de la Copa d’Espanya de Freestyle 2017. El dissabte i diumenge, el Pavelló del Club acollirà aquesta prova nacional amb la participació de 118 patinadors  amb gran nivell de Freestyle.

El Nàstic segueix apostant per aquesta jove disciplina que, a dia d’avui, ja ha organitzat dos Campionats de Catalunya. Aquest any, organitzarà un esdeveniment de més envergadura on comptarà amb la participació dels millors patinadors estatals, entre els quals s’hi troben campions d’Europa i tops 10 mundials.

A més, el Club comptarà amb la participació de 6 joves patinadors grana, entre els quals està Judith Peñas, que va ser tercera als passats campionats estatals.

Els dos dies s’organitzaran per disciplines. Dissabte es faran les activitats de Derrapatges, Speed Slalom, Clàssic i Jam, des de les 9 h del matí fins a les 22 h. I diumenge es diputaran les proves de Salts i Batlle, des de les 9 h del matí a les 18 h.

L’entrada al pavelló serà gratuïta, per tal que tots els aficionats puguin gaudir d’aquest gran espectacle esportiu. S’espera una gran expectació a les grades del Pavelló, ja que serà un dels esdeveniments més importants d’aquesta disciplina celebrats a Catalunya aquest any.

gimnastic-ucrania