gimnastic-banner-the-beat-challenge

Patinatge en línia | Júlia Espín, triple campiona d’Espanya

La patinadora grana s’ha emportat els tres ors en les proves de velocitat (300 m), 3000 puntuació i 1500 línia.

La patinadora grana s’ha emportat els tres ors en les proves de velocitat (300 m), 3000 puntuació i 1500 línia.

La jove ‘roller’ grana continua sumant victòries i pujant a l’esglaó més alt del podi en les competicions d’àmbit estatal i fent grans curses en les proves internacionals on ha participat aquesta temporada, mostrant un altíssim nivell en les diferents disciplines de patinatge.

El Campionat d’Espanya de Pista és la prova més important del patinatge de velocitat, la qual es va celebrar el passat cap de setmana al Patinòdrom de Bozada, a Saragossa, albergant les proves en categoria aleví, infantil i juvenil.

Cal destacar que Júlia Espín va competir contra les millors patinadores del país, amb una mitja de 60 participants per cadascuna de les categories i disciplines disputades, mostrant el seu gran nivell i superioritat envers les contrincants. La patinadora del Club Gimnàstic de Tarragona tanca així una temporada excel·lent, enduent-se tots els ors possibles en pista i en circuit, tant en l’àmbit estatal com també en les curses internacionals on ha participat.

A banda dels resultats de Julia Espín, cal destacar la participació d’Ona Rodríguez, aconseguint la 13a posició, i la participació d’Sthefania Cardenas, Jose Martínez i Laura Lesmes.

gimnastic-ucrania