gimnastic-banner-the-beat-challenge

Patinatge en línia | Ruta solidària per a recaptar aliments

La secció del Nàstic organitza una jornada lúdica amb la finalitat de recollir el màxim nombre d’aliments per a la Fundació Bona nit de Tarragona.

La secció del Nàstic organitza una jornada lúdica amb la finalitat de recaptar el màxim nombre d’aliments per a la Fundació Bona nit de Tarragona.

Aquesta acció, que tindrà lloc el 13 de gener al Serrallo i el far de Tarragona, compta amb la col·laboració del Consell Esportiu del Tarragonès i s’iniciarà amb una trobada i posterior ruta solidària que partirà de la Marquesina del Moll de Pescadors del Serrallo, lloc on es realitzarà la recaptació d’aliments i productes d’higiene personal per als més necessitats.

Aquesta jornada esportiva és apta per a tots els nivells de patinatge en línia, a més a més es pot participar en bicicleta o corrent, i aquells que ho desitgin, poden venir acompanyats d’amics i amigues, familiars… Com a novetat, aquest any es realitzarà una classe de Rollerobics, impartida per Judith Abarca, monitora provinent de Barcelona i promotora d’aquesta activitat. Es tracta d’una innovadora activitat que combina l’aeròbic i el patinatge en línia.

A tots els vulguin participar, es recomana portar preferiblement llet en bric, cafè, sucs en bric, embotits envasats, crema de dutxa, escuma d’afaitar, roba de llit, llegums (cigrons, llenties, fesols…) en pots de vidre, brioixeria industrial, maquinetes d’afaitar d’un sol ús…

Per apuntar-s’hi a la ruta cal escriure un correu electrònic a patinatge@gimnasticdetarragona.cat, amb el nom de tots els participants. Si algú no pot participar en la ruta, però vol col·laborar en el recapte ho pot fer tant el diumenge durant tot el matí, com qualsevol tarda portant els aliments al Pavelló del Club Gimnàstic de Tarragona.

Els horaris de les activitats programades són els següents:

10:30 Trobada (Marquesina del moll de pescadors) 11:00 Ruta fins al Far de Tarragona (Per a tots els nivells) 13:00 Activitats lúdico-esportives i familiars. 13:00 Rollerobics

gimnastic-ucrania