gimnastic-banner-the-beat-challenge

Pedro Martín fitxa pel Gimnàstic de Tarragona

L’entitat grana i el Lleida Esportiu arriben a un acord pel traspàs del davanter andalús

Pedro José Martín Moreno ‘Pedro Martín’ (Màlaga, 16 de gener de 1992) signa un contracte amb el Nàstic per defensar la samarreta tarragonina les tres pròximes temporades.

El malagueny es converteix en el nou referent del projecte esportiu 2019-2020 de l’equip entrenat per Xavi Bartolo. Pedro Martín s’ha decidit per vestir de grana i formar part d’aquesta nova i ambiciosa temporada al grup III de la Segona Divisió B.

El davanter arriba a Tarragona per sumar gols i punts. El punta destaca per la seva polivalència en les zones properes a l’àrea rival, capaç de córrer a les pilotes a l’espai i donar mobilitat a l’equip. Des de la posició de davanter centre també aportarà entrega i treball, tant amb pilota com sense. A més a més d’incrementar el nivell de la plantilla en les pilotes aèries, gràcies als seus 1,89 m d’alçada.

El futbolista coneix la categoria de bronze i l’any passat va marcar 16 gols a les files del seu exequip, el Lleida Esportiu. L’andalús es va formar a les categories inferiors de l’Atlético de Madrid i posteriorment ha jugat a la categoria de plata en equips com el CD Numancia, el CD Mirandés, en dues etapes, i el CD Tenerife. Equips on sempre ha disputat un nombre elevat de partits i ha marcat gols.

Està previst que el jugador s’incorpori als entrenaments amb la resta de companys en la sessió de demà a les 10 hores al Complex Esportiu Futbol Salou. En els propers dies s’anunciarà la data i hora de la seva presentació oficial com a nou jugador del Nàstic.

gimnastic-ucrania