gimnastic-banner-the-beat-challenge

Pel Nàstic – Reus Deportiu, torna la promoció dels 5 euros

El Gimnàstic de Tarragona SAD vol seguir premiant al soci fidel en el derbi de la setmana vinent. Tots aquells socis que ho desitgin podran adquirir fins a dues entrades de la seva zona (Gol, Preferent o Tribuna), per tan sols 5€ cadascuna, pel proper enfrontament al Nou Estadi davant el Reus Deportiu.

D’altra banda, el club informa que els preus de les entrades a taquilla són especials per aquest partit. Les entrades a la zona de Gol i Preferent tenen un preu de 20€, mentre, el preu de Tribuna és de 30€.

El Nàstic anima a tot aquell aficionat grana, que encara no es soci, a formalitzar el seu abonament en aquest decisiu i emocionant final de temporada. Recordem que realitzant l’abonament, els nous socis podran aprofitar l’estalvi de l’accés al Nou Estadi, en comparació al preu de les taquilles. Els preus dels abonaments són de 50€ a la zona de Gol, 80€ a Preferent i 110€ a Tribuna.

L'horari de les nostres oficines és de dilluns a dijous de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores; i el divendres de 9 a 13.30 hores (per la tarda, de 16 a 19h, només quan el Nàstic juga com a local). A banda, el dia de partit, dues hores abans de l’inici de l’enfrontament.

gimnastic-ucrania