gimnastic-banner-the-beat-challenge

Penúltim dia d’stage a Peralada

Últimes hores del conjunt grana a Peralada. Avui, dijous, l’equip ha realitzat novament dues sessions de treball per seguir amb la preparació per a la competició 2016-2017.

Últimes hores del conjunt grana a Peralada. Avui, dijous, l’equip ha realitzat novament dues sessions de treball per seguir amb la preparació per a la competició 2016-2017. Les últimes incorporacions grana, Rharsalla i Maloku, han realitzat els primers exercicis amb la resta de companys.

Pel matí, la plantilla ha estat al gimnàs i posteriorment, a les 9.30 hores, s’ha desplaçat fins al camp de gespa natural de les instal·lacions de l’hotel Peralada Wine Spa&Golf. La sessió ha estat marcada pel treball en defensa i en atac, practicant les evolucions de les dues situacions de joc. També s’han realitzat diferents partits de futvoley, 3×3 i 4×4. Al finalitzar la sessió, s’han jugat partits reduïts de 3×3 amb un alt ritme de joc i poca duració. La sessió ha arribat als 75 minuts.

Per la tarda, a les 18.30 hores, l’equip ha iniciat la última sessió del dia i penúltima de l’stage. El més rellevant que s’ha treballat han estat les posicions tècnic-tàctiques de les diferents demarcacions i els rols dels jugadors grana. Aquest segon entrenament del dia ha superat l’hora i mitja de treball.

Demà, divendres 22, a partir de les 10h, l’equip realitzarà la última sessió d’entrenament a Peralada i, a les 12h aproximadament, es desplaçarà fins a Tarragona en bus. A la tarda, 19h, es realitzarà l’última sessió preparatòria abans del partit amistós de dissabte davant el filial, el CF Pobla de Mafumet, que es disputarà el dissabte, a les 9.30h, al Complex Esportiu Futbol Salou.

gimnastic-ucrania