gimnastic-banner-the-beat-challenge

Per Sant Jordi vine a la Rambla amb el Nàstic!

Demà, amb motiu del dia de Sant Jordi, el Gimnàstic de Tarragona tornarà a estar a la Rambla Nova de Tarragona amb un estand ple d'activitats, premis, preus especials i sorpreses per tots aquells que s'hi vulguin apropar. Des de les 9h del matí, i durant tot el dia, l'estand grana rebrà visites, oferirà novetats i compartirà amb la ciutat el sentiment grana de la gent del Nàstic de Tarragona.

SIGNATURA DE JUGADORS I LLIBRES:  A les 11:30h els porters del primer equip, Rubén Pérez i Sergio López, visitaran l'estand grana, on firmaran autògrafs i es faran fotografies amb tots aquells que ho vulguin. A més, els dos porters sortejaran una samarreta signada pels dos entre tots els que s'apropin abans de les 12h a l'espai del Nàstic a la Rambla Nova. Ja a les 12:30h, Enric Pujol, autor de diversos llibres que tenen el Nàstic com a protagonista, signarà exemplars al mateix estand del Nàstic.

PREUS ESPECIALS I REGALS: Només durant el dia de demà, tothom que ho vulgui podrà comprar el llibre del 125 aniversari del Club Gimnàstic a la meitat de preu (30€ en comptes de 60€). A més, tots aquells que facin una compra superior a 5€ s'enduran un exemplar de regal de la Petita Història del Gimnàstic de Tarragona, de Pilarin Bayés.

ENTRENAMENT ESPECIAL DELS INSCRITS A LA CURSA NÀSTIC: A més, demà, es farà un entrenament obert per tots aquells que estan apuntats a la II Cursa Nàstic (que es celebrarà aquest diumenge). L'entrenament començarà a la Botiga Bikila (Francesc Macià número 5), passarà per l'estand del Nàstic a la Rambla i acabarà al Riu Francolí. Tots els interessats poden presentar-se directament a la Botiga Bikila demà a les 13:40h. Al seu pas per l'estand de la Rambla, els que vagin a l'entrenament tindran un refresc i es faran una fotografia amb el cartell de la Cursa.

INSCRIPCIONS CURSA NÀSTIC: Durant tot el dia, també, qui ho vulgui podrà fer la seva inscripció a la Cursa al mateix estand de la Rambla.

gimnastic-ucrania