gimnastic-banner-the-beat-challenge

Permanència aconseguida (Tennis Taula)

Aquest cap de setmana ha estat un dels dies més especials i emotius de la temporada ja que el primer equip de la secció de Tennis Taula ha aconseguit mantenir una categoria que, al començament de lliga pintava força complicada. El nou any i l’arrencada d’una segona volta de lliga espectacular ha permèsl’equip grana sentenciar el seu objectiu a falta de dues jornades de la finalització del campionat.
El Gimnàstic depenia d’ell mateix per salvar la categoria i l’equip no ha fallat en treure un triomf a la pista del cuer, el Malgrat de Mar, per 1 punt a 5. Tot i ser l’últim classificat, els tarragonins no s’han volgut refiar i han volgut sortir a l’inici de l’encontre amb la directa, cosa que ha succeït ja que s’ha posat 0-2 per davant en el marcador: Álvaro Barreneche començava guanyant per 3 jocs a 1 a Àlex Badosa i Marc Lari el seguia, doblegant per 3 jocs a 0 a Arturo Chaume. Els malgratencs aconseguien escurçar diferències, 1-2, mitjançant el veterà Jordi Fernández que superava el capità grana, Xavi Vizcaino, en 3 jocs ajustats. Tanmateix, les poques opcions que tenien els malgratencs es van esvair quan Lari primer, i Barreneche després sentenciaven la victòria grana amb el 1-4, derrotant els seus rivals: Lari guanyava per 3 jocs a 0 Badosa i Barreneche ho feia per 3 jocs a 1 contra Fernández. A falta d’una partida per concloure l’encontre, Vizcaino, col•locava la cirereta del pastís en guanyar en 3 jocs a Chaume i tancava un encontre rodó amb el 1-5 final, on no hi va faltar l’eufòria i la celebració del gran èxit esportiu aconseguit per la secció del Tennis Taula del Club Gimnàstic.
Transcorreguda la 20a jornada del campionat, i a falta de dues jornades per concloure, el Gimnàstic matemàticament queda fora del descens i es situa en la que serà possiblement la seva posició final: 8a (zona tranquil•la) amb 8 victòries i 12 derrotes. Per la setmana vinent, l’equip grana realitzarà l’últim desplaçament de la lliga a la pista del Premià de Mar (6è classificat) i sense res a disputar-se, els tarragonins provaran de venjar-se del 2-4 advers de l’anada.
 

gimnastic-ucrania