gimnastic-banner-the-beat-challenge

Perone torna a Tarragona

El Nàstic i la UD Extremadura acorden la cessió del central fins a final de temporada

El brasiler Bruno Caldini Perone (Sao Paulo, Brasil, 6 de juliol de 1987) tornarà a defensar l’escut del Gimnàstic de Tarragona durant el nou curs esportiu 2019-2020 després de tancar-se la cessió dels seus drets federatius entre l’entitat grana i la UD Extremadura.

La línia defensiva comptarà amb un reforç conegut per complementar la rereguarda de l’equip entrenat per Xavi Bartolo. Perone incrementarà el nivell en el joc aeri de l’equip gràcies als 1.95 m d’alçada. A més de la solvència i seguretat que aporta amb la seva experiència contrastada al futbol nacional i internacional. El futbolista s’ha unit a la resta de companys en l’entrenament que s’ha iniciat a les 10 hores al Complex Esportiu Futbol Salou.

Cal recordar que Bruno Perone ja va defensar la samarreta del Nàstic des del gener de 2016 fins al gener de 2017, sumant un total de 34 partits a LaLiga 1|2|3 i marcant dos gols.

En els propers dies es comunicarà la data de la presentació oficial de Perone com a nou jugador del Gimnàstic de Tarragona.

gimnastic-ucrania