gimnastic-banner-the-beat-challenge

Pilota | 58ena edició del Torneig Santa Tecla de Pilota

La secció de pilota del Nàstic va organitzar el passat dissabte una nova edició del tradicional torneig de Santa Tecla a la pista de frontó de les instal·lacions esportives del Club Gimnàstic.

La secció de pilota del Nàstic va organitzar el passat dissabte una nova edició del tradicional torneig de Santa Tecla a la pista de frontó de les instal·lacions esportives del Club Gimnàstic.

En la 58 edició, emmarcada dintre del programa de la festa major de la ciutat, es van jugar les finals de frontennis, paleta amb pilota de cuir i paleta curta. La jornada es va iniciar a les 9 hores, davant de nombrosos aficionats i simpatitzants de la secció.

En la modalitat de frontennis, la final la van disputar la parella formada per Abel Aparicio i Javier Dewisme, davant Jesús Domínguez i Pedro Abellán. La final va estar molt disputada i es va haver de recórrer al joc de desempat on es va imposar la primera parella per un clar 10 a 4.

En la modalitat de paleta amb pilota de cuir de Superveterans, es va tornar a veure a Raúl Oterino i Luis Manrique sobre la pista, després de la ja llunyana retirada de la competició. La parella rival estava formada per Nicolás Marcos i Pere Andreu, els quals van oferir un partit entretingut que es van emportar Raúl i Luis per 2 a 1. El bon paper i joc desplegat per les dues parelles va fer que el públic assistent, després de la conclusió del matx, els premiés amb un gran aplaudiment.

Pel que fa a la pilota de cuir en primera categoria, les parelles formades per Nacho González – Jaume Pros i Ricard Fresquet – Miguel Sánchez van ser els protagonistes de la final. En la disputa d’aquest partit es van veure diferents alternatives en el marcador, però finalment la primera parella es va imposar en dos sets (15 a 14 i 15 a 13).

Per últim, en la final de pala curta, la parella formada per Alberto Domínguez i Miguel Sánchez van oposar resistència al tàndem Nacho Gónzalez i Ricard Fresquet, però van acabar cedint en els dos jocs, davant els amics i contrincants.

Després de la conclusió de les respectives finals de la 58ena edició del Torneig Santa Tecla de Pilota es va fer entregar dels premis a les diferents parelles guanyadores. Francesc Ferré, Vicepresident del Club Gimnàstic de Tarragona, i Raúl Oterino, Vocal de la Secció de Pilota grana, van ser els encarregats de fer l’entrega dels guardons.

gimnastic-ucrania