gimnastic-banner-the-beat-challenge

Pilota | Campions de Catalunya

Els jugadors grana Juan José Perroni i Jesús Domínguez es proclamen campions de Catalunya de tercera categoria en l’especialitat de pilota preolímpica.

Els jugadors grana Juan José Perroni i Jesús Domínguez es proclamen campions de Catalunya de tercera categoria en l’especialitat de pilota preolímpica.

El duet de la secció de pilota del Nàstic, que ja havia aconseguit l’ascens de categoria prèviament, el passat cap de setmana es va imposar, als frontons de Sant Fost, a Esteban Gómez i Jordi Rubio, del Bac de Roda. Aquesta cita era la definitiva de la temporada i la que determinava el títol en joc, ja que els dos havien assolit l’ascens a la segona categoria per la propera campanya.

Les pistes de frontó de Sant Fost van ser la seu encarregada d’acollir les finals del campionat de Catalunya en les diferents modalitats de raqueta. La final on hi participaven els grana, la de pilota preolímpica, davant l’Ind. Bac de Roda de Barcelona, va ser l’encarregada d’obrir la jornada matinal de pilota. Perroni i Domínguez van començar el matx molt concentrats i fruit d’això es van emportar el primer joc per 15 a 7. En la represa, la parella del Bac de Roda van plantejar un joc molt sòlid complicant el partit a la parella grana, quan semblava que s’imposarien amb facilitat. Els nastiquers van haver de treure el millor repertori de cops i remats per acabar adjudicant-se el segon joc per un ajustat 15 a 13.

Els dos pilotaires grana, Juan José Perroni i Jesús Domínguez, finalitzen la temporada de pilota amb una nota excel·lent. El seu debut en el campionat de Catalunya ha suposat l’ascens a la 2a categoria i la consecució del títol de pilota preolímica, el primer que el Nàstic aconsegueix en aquesta modalitat.

 

gimnastic-ucrania