gimnastic-banner-the-beat-challenge

Plantilla del Nàstic Femení 2021-2022

Diumenge, arrenca la lliga!

Ha arribat l’hora del debut del Nàstic Femení a la Segona Divisió. Les grana s’estrenaran davant el Vilanova i la Geltrú CF aquest diumenge, a partir de les 11.30 hores, al Municipal de Bonavista.

Després de cinc setmanes de pretemporada sota les ordres del tècnic, Pau Poblet, i la coordinació, d’Adrián Rosales, les jugadores defensaran els interessos del Gimnàstic de Tarragona en el grup 1 de Segona Divisió. Amb l’objectiu d’estar en les posicions capdavanteres, les grana tindran 12 equips rivals de la província de Tarragona i també de Barcelona.

El cos tècnic del femení 2021-2022 està encapçalat per Pau Poblet (1r entrenador), Genís Ramírez (2n entrenador), Marta Líria (preparadora física i readaptadora), Ángel Manuel Varela (entrenador de porters) i Daniel López (delegat). Tots ells, sota la coordinació d’Adrián Rosales. Les sessions d’entrenament es realitzen els dilluns, dimecres i divendres a les 20 hores al Municipal de Bonavista.

Les capitanes de l’equip seran Josune Salvador, Andrea Lozano, Laura Puccinelli i Georgina Morales. Aquest dissabte, a la mitja part del Nàstic – CE Sabadell, totes elles es presentaran davant l’afició grana al Nou Estadi.

La totalitat de la plantilla la composen:

2. Anaïs Fernández

4. Georgina Morales

5. Laura Puccinelli ‘Lau’

6. Sara Marchmaigi

7. Carla Albadalejo

8. Mónica Ruiz

9. Aida Espinosa

10. Josune Salvador

11. Andrea Lozano

12. Amelia Sánchez

13. Emma Rivero

14. Cindy Gómez

15. Irene Arjona

16. Nina Deleg

17. Claudia Masip

18. Nickoll Cueva

19. Júlia Camprubí

21. Jennifer Dos Santos

22. Laura Pérez

23. Gissela Deleg

25. Claudia de los Ríos ‘Rivi’

gimnastic-ucrania