gimnastic-banner-the-beat-challenge

#JoHiSeré: 700 entrades disponibles per al Nàstic – CyD Leonesa

El Nou Estadi presentarà aquest dissabte la millor entrada de la temporada. Amb el lema #JoHiSeré, els socis i aficionats del Nàstic han mostrat durant la setmana el seu recolzament a l'equip davant l'important partit contra la Cultural y Deportiva Leonesa, un rival directe que està només dos punts per damunt a la classificació.

El Nou Estadi presentarà aquest dissabte la millor entrada de la temporada. Amb el lema #JoHiSeré, els socis i aficionats  del Nàstic han mostrat durant la setmana el seu recolzament a l’equip davant l’important partit contra la Cultural y Deportiva Leonesa, un rival directe que està només dos punts per damunt a la classificació.

A poc més de 24 hores perquè es jugui queden poc més de 700 entrades disponibles. La promoció pels socis que poden aconseguir dues entrades de regal i la venda anticipada han fet que només quedin 320 entrades de Preferent, 223 de Gol Nord i 210 de Gol Sud. Les entrades de Tribuna estan esgotades.

El club ofereix a tots els socis la possibilitat de retirar gratuïtament dues entrades de la zona del camp on estiguin abonats fins esgotar les entrades disponibles. Els socis de Tribuna que no hagin recollit les seves dues entrades, tindran l’opció de triar entre Preferent, Gol Nord o Gol Sud.

Per fer-ho poden passar per les oficines de l’Estadi aquest divendres de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores o dissabte a partir de les 14 hores, dues hores abans de l’inici del partit.

gimnastic-ucrania