gimnastic-banner-the-beat-challenge

Pol Bueso, nou jugador del Nàstic

Pol Bueso Paradís (Moncofa – Castelló, 27 d’abril de 1985) es converteix en el segon reforç del Gimnàstic de Tarragona SAD en el present mercat d’hivern  2014/2015. El jugador castellonenc, que fins ara militava a les files de l’Albacete Balompié de la Segona Divisió, arriba a Tarragona per unir-se a la primera plantilla grana fins a juny de 2016.

Pol Bueso es suma al Nàstic per reforçar la línia defensiva de l’equip entrenat per Vicente Moreno. El jugador de 29 anys destaca per la seva polivalència, ja que pot actuar com a central o lateral esquerre. Cal destacar que la temporada passada, amb 38 partits disputats, fou un pilar important en l’ascens de l’Albacete a la categoria de plata del futbol espanyol.

El nou jugador del Nàstic ha jugat tres temporades a la 2a Divisió amb el CD Castelló, i mitja temporada amb el conjunt entrenat per Luis César Sampedro. A banda d’aquests dos clubs,  també ha defensat la samarreta del AD Ceuta (07/08), el Valencia Mestalla (11/12) i la UD Salamanca (12/13), tots ells a la categoria de bronze.

 

Foto: Albacete Balompié

gimnastic-ucrania