gimnastic-banner-the-beat-challenge

Pol Domingo, 2025

El jugador de la casa amplia la seva vinculació de grana

El Gimnàstic de Tarragona i Pol Domingo Ciuraneta amplien el contracte que els uneix fins al 30 de juny de 2025. El futbolista de La Pobla de Montornès, que finalitzava contracte a la conclusió d’aquest nou curs, ha signat les dues temporades addicionals juntament amb el president Josep Maria Andreu.

Als seus 22 anys, el defensa continua millorant el seus registres i futbol a l’entitat que l’ha vist créixer des de la seva arribada al Planter Grana en categoria aleví, quan només tenia 8 anys. Després de tres temporades al primer equip, Pol Domingo ha disputat 58 partits oficials amb la samarreta del Gimnàstic de Tarragona i ha marcat dos gols; el més recordat, el golàs davant el Sevilla Atlético davant els 13.222 nastiquers presents al Nou Estadi Costa Daurada. A més de ser un dels capitans grana.

En aquestes 15 temporades a l’entitat, Pol ha desenvolupat els coneixements impartits al futbol formatiu del Gimnàstic de Tarragona i és un exemple per a molts joves jugadors. Amb aquesta renovació, l’entitat reafirma el bon treball que es desenvolupa en les diferents categories del Planter Grana, nodrint de talent al primer equip amb jugadors del territori.

gimnastic-ucrania