gimnastic-banner-the-beat-challenge

Pol Domingo, grana fins al 2023

El jugador amplia la seva vinculació per tres temporades més

El Gimnàstic de Tarragona i el defensa Pol Domingo Ciuraneta amplien el contracte que els uneix fins al 30 de juny de 2023. El futbolista nascut a La Pobla de Montornès finalitzava contracte a la conclusió d’aquesta temporada.

El jove de 20 anys es va incorporar al Planter Grana en categoria aleví, quan només tenia 8 anys. En aquestes 12 temporades a l’entitat, Pol ha desenvolupat les seves capacitats físiques i tècniques, assolint un bon nivell i adquirint els coneixements impartits al futbol formatiu del Gimnàstic de Tarragona. Aquesta temporada forma part de la plantilla i juga els partits amb el filial, La Pobla; mentre que durant la setmana està en dinàmica del primer equip, entrenant sota les ordres de Toni Seligrat.

El jugador tarragoní ja ha participat en enfrontaments de Copa Catalunya amb el primer equip durant les últimes dues temporades, fins i tot va estar entre els 18 convocats en el partit que els grana van jugar a la Nova Creu Alta davant el CE Sabadell.

Amb aquesta nova renovació de Pol Domingo, jugador del Planter Grana, el Gimnàstic de Tarragona continua apostant pels jugadors del territori i amb ADN Nàstic. El seu germà bessó i també jugador grana, Joan Domingo, l’ha volgut acompanyar per signar el nou contracte amb l’entitat.

gimnastic-ucrania