gimnastic-banner-the-beat-challenge

Pol Prats i Guiu visiten l’escola Marcel·lí Esquius de Miami Platja

Segon any consecutiu que el Junts Creixem arriba al centre del Baix Camp

Els joves jugadors grana han compartit una hora amb els alumnes de la classe de 5è, repassant des dels seus inicis en el món del futbol, hàbits diaris, estudis superiors, entre moltes d’altres anècdotes.  

En la tarda d’avui, dijous, els alumnes de 5è del col·legi tarragoní han fet les qüestions que més els inquietaven per conèixer millor als dos futbolistes. La vintena d’alumnes han participat de l’activitat, preparada anteriorment, dirigint una pregunta a cadascun dels joves jugadors del Gimnàstic de Tarragona.

Després de la bateria de preguntes a Pol Prats i Bernat Guiu, els dos han signat autògrafs en els punts de llibre grana, així com la tradicional fotografia conjunta de tots els presents en l’acte. Abans de la cloenda d’aquesta nova acció social grana, la mestra d’educació física del centre escolar, Mònica Pueyo, ha fet entregat d’un obsequi als futbolistes com agraïment d’aquesta visita il·lusionant pel jovent, que esperaven des de fa dies.

Aquesta visita s’emmarca dins el programa Junts Creixem!, que com en les anteriors temporades i també aquesta, es pretén apropar el Nàstic i tots els seus valors implícits als col·legis, clubs, entitats i institucions del territori.

gimnastic-ucrania