gimnastic-banner-the-beat-challenge

Porta Santi Coch del Nou Estadi Costa Daurada

Homenatge al jugador amb major trajectòria grana

528 partits oficials defensant la samarreta grana durant 17 temporades, 11 com capità, defineixen una trajectòria futbolística immaculada de Santi Coch Castillo.

Aquestes dades són les que figuren a l’accés de l’antiga Porta 8 del Temple, ara Porta Santi Coch, i que comparteix amb un altre mite com Valero Serer, que té la seva porta a l’accés número 7.

La seva família, amics i amigues, el Consell d’Administració de la SAE, membres del primer equip, excompanys d’equip com a jugador i també en les etapes com a tècnic i home de club, van acompanyar a Santi Coche en aquest emotiu acte celebrat el dissabte 7 d’abril.

La periodista Tere Ortega va ser l’encarregada de presentar l’acte i el president Josep Maria Andreu i Enric Coch, germà i també excompany al primer equip del Nàstic, van ser els encarregats de repassar la seva trajectòria, explicar anècdotes i reconèixer tots els mèrits de Santi Coch al Gimnàstic de Tarragona.

El mateix Santi Coch, molt emocionat en diferents moments, com per exemple la descoberta del mural o en el moment d’explicar diferents moments viscuts i aspectes relacionats amb el club de la seva vida, va donar les gràcies a l’entitat per fer-ho possible.

Després d’aquest acte més proper, el reconeixement públic es va traslladar a diumenge, en la prèvia del Nàstic – CF Fuenlabrada, on l’exjugador i extècnic grana va ser l’encarregat de fer la sacada d’honor acompanyat dels seus néts.

gimnastic-ucrania